In het hoogseizoen van 1 april tot en met 31 oktober is caravanstalling Noord minimaal twee en maximaal drie keer per week open. Tijdens deze momenten kunt u kosteloos uw voertuig komen ophalen of terugbrengen. U dient zich hiervoor aan te melden. 

Er wordt een overzicht gepubliceerd op onze website: www.caravanstalling-noord.nl Daar kunt u zien wanneer de stalling open is. Ook op onze facebookpagina Caravanstalling Noord wordt er een overzicht gepubliceerd. Indien de dagen en/of de tijdstippen u niet schikken, geen probleem! Wij kunnen uiteraard in overleg, op eigen risico uw voertuig voor u klaarzetten op onze terrein inclusief slot, zodat u op een later moment, wat u beter schikt uw voertuig kunt komen ophalen.

 

Openingstijden oktober en november om 2022 Tijdstip
zondag 23 oktober Om 17:00 uur
Woensdag 26 oktober Om 11:00 uur
Zaterdag 29 oktober Om 11:00 uur
Dinsdag 1 november Om 16:00 uur
Zaterdag 5 november Om 11:00 uur
Dinsdag 8 november Om 16:00 uur
Vanaf 9 november tot en met 31 maart In goed overleg afspraak maken

 

In het laagseizoen van 1 november tot en met 31 maart is Caravanstalling Noord in principe ‘gesloten’. Uiteraard is het dan nog steeds mogelijk om kosteloos uw voertuig te komen halen of terug te brengen voor bijvoorbeeld APK-keuringen, reparaties, verkoop of vakanties. Indien u uw voertuig wilt halen of terugbrengen in het laagseizoen dan dient u in goed overleg een afspraak te maken, dit kan telefonisch, via whatsapp, per mail of via facebook. Houd er wel rekening mee, dat u niet meteen vandaag of morgen terecht kan, dus maak tijdig een afspraak.